Bekijk op kaart

Bastion Hotel Almere

Bekijk hier

B&B Oostvaarders Perfect Guesthouse

Bekijk hier

Camping Waterhout Almere

Bekijk hier

Ga Overweg

Bekijk hier

Haddock Bed & Breakfast

Bekijk hier

Hamaland

Bekijk hier

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel

Bekijk hier

Koningin Beatrixpark

Bekijk hier

Lenen budget bed

Bekijk hier

Leonardo Hotel Almere City Center

Bekijk hier

Marina Parcs Almere

Bekijk hier

Naturistenvereniging Chamavi

Bekijk hier

Natuurcamping de Kemphaan

Bekijk hier

Oostvaarders Vakantiehuis

Bekijk hier

Open Doors

Bekijk hier

Seintoren Gooizicht B&B

Bekijk hier

Short Stay Apartment

Bekijk hier

WSV Almere-Haven

Bekijk hier
Gebruik mijn huidige locatie

POPULAIRE BESTEMMINGEN IN ALMERE

Een Accommodatie in Almere boekt u voordelig bij Bkings.nl!

OVER Almere

Almere is een stad gelegen in de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente telt maar liefst 218.098 inwoners. In Almere kan je op ontdekkingstocht naar de moderne architectuur, geniet van de natuur en beleef alles wat Almere te bieden heeft. Een dagje, weekend of een hele week Almere, je zult je geen moment vervelen in deze stad. De jongste stad van Nederland heeft ontzettend veel te bieden en is zeker niet saai!

De hotspots van deze jonge stad

  • In deze stad vind je meerdere pracht gebouwen van top architecten. Rem Koolhaas, René van Zuuk en Herman Hertzberger hebben onder andere gewerkt aan de architectuur in Almere. Denk aan de Citadel, Rode Donders, Smaragd of The Wave. Het leuke is dat je een stadswandeling kan doen die je leidt langs de twintig mooiste gebouwen. De wandeling kan ook onder begeleiding van een gids die je alles leert over de gebouwen in de stad. Dompel je onder in de prachtige stad en overnacht in één van de leuke B&B ’s of prachtige hotels in het centrum.
  • Een prachtig natuurgebied net buiten Almere is zeker een bezoekje waard. Almeerderhout is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Het natuurgebied heeft ook een biologische boerenmarkt en een stadsboerderij. Dit maakt het bezoekje in de natuur extra leuk. Liever iets meer actiefs? Ga dan klimmen in het Fun Forest klimbos. Een echte dierenvriend of lekker met de kinderen op pad. In Almeerderhout bevindt zich ook het dierenpark Almere jungle. Voor jong en oud is er iets leuks te beleven. Tijdens een weekendje weg in Almere is een dagje naar Almeerderhout dus zeker een aanrader. Overnacht in één van de hotels, B&B ‘s, of vakantiehuisjes die Almere te bieden heeft.
  • De Oostvaardersplassen ligt tussen Almere en Lelystad in. Dit moerasgebied biedt een grote verscheidenheid aan vogels, heckrunderen en konikpaarden. Het park kan je te voet of op de fiets ontdekken. In Paviljoen de Oostvaarders kan je genieten van een drankje of een hapje. Het kraaiennest en de panorama ruimte geven een prachtig uitzicht over de natuur. Het park is makkelijk te bezoeken met het openbaar vervoer. Even de rust opzoeken kan hier dus zeker. Tijdens een bezoek aan Almere is het zeker de moeite waard. Overnacht in de buurt of toch in de stad in één van de hotels of B&B ‘s.
  • In Almere filmwijk aan het weerwater vind je het Lumierestrand en het Lumièrepark. Een ideale plek om lekker te zonnen en te zwemmen. Het park is een heerlijke plek om te wandelen of te picknicken. Via de brede paden bevind je je met tien minuten vanuit de stad al op de locatie.
  • Het centrum is erg modern ingericht en een echte winkelstad. De vele winkels zorgen ervoor dat het heerlijk vertoeven is. Na een lekkere dag shoppen plof je neer op één van de terrassen die Almere te bieden heeft. Met een hotel of B&B op loopafstand geniet je optimaal van je verblijf in Almere.

Wist jij dat?

Almere is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor zowel het Gooi als Amsterdam. Er wonen nog steeds veel mensen in Almere die geboren zijn in Amsterdam of in het Gooi.