Laad meer accommodaties

Bekijk op kaart

Hostel Archipel

Bekijk hier

Hostel Archipel

Bekijk hier

Hostel The Golden Stork

Bekijk hier

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Bekijk hier

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Bekijk hier

Kingkool The Hague City Hostel

Bekijk hier

Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Bekijk hier

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Bekijk hier

shared room the hague hostel,

Bekijk hier

The Pink Flamingo boutique hostel

Bekijk hier

The Pink Flamingo boutique hostel

Bekijk hier
Gebruik mijn huidige locatie

POPULAIRE BESTEMMINGEN IN DEN HAAG

Een Accommodatie in Den Haag boekt u voordelig bij Bkings.nl!

OVER Den Haag

De gezellige binnenstad is een waar walhalla voor degene die houdt van winkelen. Van accessoires tot aan de laatste merkkleding kan je hier vinden. Aan de grote marktstraat of de spuitstraat, maar de mogelijkheid met iets minder weer is er ook om stijlvol en overdekt te winkelen. Vele monumenten, chique hotels en het politieke hart bevinden zich in de stad. Naast een dagje high class shoppen in de Den Haagse stad kan je hier ook zeker terecht voor een prachtig kunstmusea of voor de natuur.

 

Dit moet je echt gezien hebben in Den Haag

  • Normaal gesproken zou je zeggen dat je absoluut even langs het Binnenhof moet gaan als je in Den Haag bent. Op dit moment wordt het Binnenhof alleen volledig gerenoveerd. De renovatie duurt tot 2026, maar dit mag de pret niet drukken om deze prachtige stad te bezoeken. Den Haag heeft nog veel meer te bieden.
  • Waarschijnlijk stond vanaf de 13de eeuw op deze plek al een kerk. Op dit moment vind je de indrukwekkende Sint-Jacobskerk aan de rond de grote kerk 12 in Den Haag. Het gebouw behoort tot de oudste gebouwen in Den Haag en is al meerdere malen gerestaureerd. Midden in het centrum kan je niet om de toren heen door de hoogte van maar liefst 92,5 meter. Geniet van een heerlijk hapjes of drankje in het bijgebouw en geniet van het uitzicht. Overnacht in een heerlijk hotel of kleinschalige B&B die de stad te bieden heeft.
  • Voor zowel ouderen als voor kinderen is Madurodam een leuke bezienswaardigheid. Binnen tien minuten bereik je met tram Madurodam. Het is een leuke manier om meer te leren over Nederland. Madurodam is eigenlijk een bezoek aan geheel Nederland, maar dan in het klein. De modellen zijn erg realistische en er zijn ook een hoop bewegende modellen. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen. Maak je weekendje weg helemaal compleet en pak de tram voor een dagje uit. Overnacht in een heerlijk vakantiehuisje, hotel of B&B.
  • Westbroekpark is een aanrader voor de tuinliefhebbers onder ons. In het park vind je honderden verschillende rozen en maar liefst 150 soorten planten in de plantentuin. Het park is gelegen in Scheveningen en ook nog op loopafstand van het strand. Op een zomerse dag kan je hier heerlijk ontspannen. Ook voor kinderen is het een leuk uitje. Van een potje voetbal tot aan een kabelbaan het is allemaal mogelijk op de speelweide. Kom heerlijk tot rust en sluit daarna de dag af in het bruisende centrum van Den Haag. Er zijn voldoende accommodaties te vinden om een heerlijke nacht te vertoeven. Van een chique hotel midden in het centrum tot aan een vakantiehuisje net buiten de stad. Scheveningen
  • Een kijkje terug in de geschiedenis van de stad is mogelijk door een bezoek van de gevangenpoort. Het gebouw bestaat al sinds de 13de eeuw. Het gebouw vormde helemaal in het begin een poort tot het kasteel van de Graven van Holland. In de loop van tijd kwam hier veel verandering in. Uiteindelijk kreeg het gebouw de vorm en functie van een gevangenis. Fascinerend is om te zien hoe vele ontsnappingen toch succesvol plaatsvonden. Kom een dagje weg dromen op deze bijzondere locatie.

Historie van Den Haag

Den Haag bestaat al sinds 1238. Dit waren alleen niet de eerste bewoners van het grondgebied bij de duinen. Uit opgravingen blijkt dat duizenden jaren geleden dit gebied al was bewoond. De vondsten stammen uit meerdere perioden zoals de steentijd, bronstijd en ijzertijd.